Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När vi delar våra fel-våra brister/ till en viktig skrivarvän


Varm är förlåtelsen


Du ville mig väl
Jag överreagerade

Fastnade i mitt eget klibbiga nät
Av självömkan!

Förlåt mig

Min vän

Mats




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Carl Mikael Fäldt
Läst 227 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-04-21 01:25



Bookmark and Share


  Carl Mikael Fäldt
Mats -vi går vidare?
2014-05-05

  princess in the new world
Finns inget finare än att kunna inse när man gjort fel och då be om förlåtelse. Det är ödmjukt tycker jag... Vi gör ju alla fel ibland och att be om förlåtelse samt att förlåta det är verkligen fint!
2014-05-04

    ej medlem längre
är glad att allt redde ut sig…du har alltid varit en bra vän
2014-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt