Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det blir bäst så







Tankarna
flyger fritt

men

orden och handlingarna
censureras




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 368 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-04-21 08:49



Bookmark and Share


  Alicia Stenfors
Det är så svårt...
2014-04-22

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det är sant...bra skrivet...
2014-04-22

    ej medlem längre
Du är en mästare på att säga mycket med få ord.
2014-04-21

  louisegirl
Ja i bland så..;)
2014-04-21

  Lars Hedlin
Ibland så kanske det behövs..
2014-04-21

  Anya VIP
Intressant! Även mina tankar får jag kämpa med....de är svårast att censurera. Din text får mig att tänka.
2014-04-21

    ej medlem längre
Ja i viss mån.
2014-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP