Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tecken


Indiana






*

Träden har solkatter som dansar på bladen.
Den lilla flickan försöker fånga dom.
Mamman står i tunneln, ser dom svarta molnen komma över
Vet inte om hon ska skratta eller gråta, men på nått sätt förstår
hon att hon just ser livet i denna ögonblicksbild.

.






Prosa av Lars Gullberg
Läst 246 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-04-21 18:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg