Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårt möte

 

 

I ett möte långt borta 

ute i evighetens yttersta

och bortom där.

 

I en dimension jag ser dig

med all den kärlek jag behärskar 

den ger jag dig.

 

 




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-04-21 11:30



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint skrivet!
2014-04-22

  Lena Själsöga Keijser
vackert
2014-04-21

  USSDF/HXS
xtreme
done
perfect

'Magnifico Spectaculare'
2014-04-21

  Maj-Lis VIP
Vackert
2014-04-21
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP