Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan rubrik

 

i glömskan 
det torra ljudet av hud 
stående grå mot grå
i små fragment fallande
mot oss
mot oss
fönster öppnas
genom dem drar solen så försiktigt förbi
som krökte den sig själv inför dessa tunna liv




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 177 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-04-21 21:15



Bookmark and Share


  axveronika
vacker vacker
2014-04-21
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP