Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En mask av lögner.

En mask du bär,
för att dölja den du är.
Aldrig blottar du din själ,
sanningen är skyddad väl.
Ty det du vill är snart ett minne blott,
allt förglömmet, allt förgått.
Garderad från topp till tå,
ensam skall du evigt gå.

Inget av dig finns nu kvar,
allting borta av den du var.
Ner i dyngan du dig drivit,
din mask är nu vad du blivit.
Din mask av lögner som du bär,
har förändrat vem du är.




Fri vers (Fri form) av Bacillb
Läst 164 gånger
Publicerad 2014-04-21 21:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bacillb