Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sån värdelös värld


En kväll som var här
Det var den kvällen då
Jag inte fanns på riktigt

Jag försvann i allas ögon,
Som inte såg mig i deras
Ögonvrå

Jag flög iväg med mina vingar
Ända ner till botten / Längtan kom

En enorm längta att få
Skada sig själv
Men det fanns ingen chans
Att göra det

Bara skada sig
Se sig själv blöda
Sitt underbara blod som endast
Finns där för mig

I mitt inre skriker det
Och jag vill ända in i mitt hjärta

Ingen chans
Det finns dagar i mitt liv
Då jag kan få min chans

Mitt liv med mina vingar

Det är dagen jag kan flyga iväg
Ifrån allt, bara vara där med min själ
Som ingen annan kan nå

Låt min trasiga själ vara
Jag kan inte längre vara glad
När någonting är fel

I mitt liv, i min närvaro
måste allt vara felfri

Går någonting fel
Är det dags att le åt sitt liv


Sitt liv
Sitt blod
Sitt hjärta


En sån värdelös värld




Fri vers av invisibleangel_
Läst 436 gånger
Publicerad 2006-03-25 13:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

invisibleangel_
invisibleangel_