Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FURIOSO

Ilskan

väser

inombords

 

slamrar

högljutt

med porslinet

 

ord

vill

kräkas ut

 

långa

tirader

på parad

 

egen

oro

räcker långt

 

andra

kan

behålla sin

 

inte

avbörda sig

på mig

 

varför

ska

just jag

 

alltid

hjälpa

stötta

 

vara

stark

för alla

 

jag

vill också

vara svag

 

fast

jag

är stark 

 




Fri vers (Fri form) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-04-23 16:47



Bookmark and Share


  Alicia Stenfors
Förbli stark, men försök vila.
2014-04-24

  Rise Little One
Igenkännande faktor ...
2014-04-24

  Margareta Wersäll
Ja men just så här kan det ju vara! Som alltid med få starka ord fångar du det väsentliga!
2014-04-23

  Marita Ohlquist VIP
Ett enda ord. Lysande!
2014-04-23

  Lars Hedlin
Känslan stark i denna!
2014-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP