Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack att det hände mig


Visserligen är jag arbetarson
Dock välutbildad


Att jag blev utklassad
Nedvärderad

Kan jag inte se som något ont




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Carl Mikael Fäldt
Läst 216 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-04-23 23:16



Bookmark and Share


  bumerang
Att mitt i en livskris,
Ändå ha förmåga, begåvning
Att se värme.
Det är magiskt. Berättar om
Gudomlig styrka.
"Förlåt dem ty de veta icke vad
De göra".
Allt gott till dig.
Kram
2014-04-24

    ej medlem längre
Nej, du ska ju vara stolt över dig själv.
Att du klarat en så svår utbildning.

Och det utan att se en högskoleutbildning som det självklara alternativet (vilket de flesta barn till akademiker gör).

(Fast nu spekulerade jag förstås bara.)

Aldrig något ont i att välja sin egen väg, och så t.o.m. en som syftar till att hjälpa.


2014-04-24

  agneta pichler
bara människor
btan själv respekt
klankar ner på andra

och dem behöver ingen
vara speciellt avundsjuk på :)


2014-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt