Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt för livet

 

 

Vill inte att nägon ska lida

av sjukdom och annat.

 

Men ibland får man en annan bild

av verkligheten 

av livet. 

 

När livet spelar en ett spratt

ett steg åt sidan

på vandringen.

 

När man sedan kommer åter

på banan.

 

Ser man livet annorlunda 

mer ljusare.

 

Känner glädje för varje ny morgon

tar vara på varje dag.

 

Livet är värdefullt

en gåva.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-04-24 12:02



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
vackervarma ord
2014-04-26

  ResenärGenomLivet VIP
Så fint...livet är värdefullt...
2014-04-24

    ej medlem längre
Så sant så...
2014-04-24

  Marita Ohlquist VIP
Exakt beskrivning!
2014-04-24

  Yeppis
Tänkvärt,bra skiven
2014-04-24
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP