Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GULDKANT - haiku

Trösterikt solsken

mildrar nattens orosmoln

livet får guldkant




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-04-25 17:38



Bookmark and Share


  Ponkla
Mycket fin!
2014-04-28

  Alicia Stenfors
Fin bild.
2014-04-26

  Lars Hedlin
VACKERT!
2014-04-26

  Stjärnöga
Underbart vacker
din haiku.. :)
2014-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP