Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världsbokdagen och det firar vi med att göra på detta vis!

Slå upp sidan 33 i valfri bok och läs och skriv av den tredje meningen. Publicera din text här i poeter med denna rubrik plus instruktionerna.

 

 Världsbokdagen och det firar vi med att göra på detta vis;

Det är här och nu som gäller!




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 205 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-04-25 14:48



Bookmark and Share


  agneta pichler
Yes

Vilken rad :)


2014-04-30

    ej medlem längre
Så inspirerande!! Har skrivit två utifrån detta.. (ej visat dock)
Här o nu gäller, det uppskattar jag :)
2014-04-27

  bittemi VIP
Kort och kärnfullt!
2014-04-26

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det är det verkligen...
Det var en bra mening...
2014-04-25

  Carina Bendix
Bra mening..vilken bok?:)
2014-04-25

  Stefan Höglund
Bra med all sorts inspiration.
2014-04-25

  Marita Ohlquist VIP
I vilket sammanhang?
Väcker intresse.
2014-04-25

  Ljusletaren
Tack för att du också ställde upp. Bra mening. Vilken bok var det?
/kram
2014-04-25

  Stjärnöga
Vackert fångat..
Carpe Diem.. :)
2014-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin