Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

honungslind




hon bedjer
låt oss tvinna denna tråd

låt oss följa
denna stjälks vandring



ur rot
ur hjärtblad

in
i
blom

doft



låt oss höra
doften andas vår


fridsstillan





bedjer hon



så drömmer jag



älskade



i natten syntes
ett dun
ett frö
falla


falla



så sakta
för att jag skulle hinna se


detta dun
detta frö



föll djupt
in i ravinens gång
in i berget



jag såg detta dun
detta frö

mjukt landa
studsa


hoppa
hopp


och molnet runt detta dun detta frö

var
skimrande vilja


älskade

kanske

är detta
vi



så andas drömmen
vidare



hon klättrar
uppför forsen

stenar bildar trappa
bär hennes steg

ur slipperskodda
spårhärvor



han väntar där
forsen kastar sig ut
möter solkruset


han sträcker
välkomsthanden


forsen andas ut
i solkrusfamn



älskade


i drömmen hörde jag
tydligt


silverton
i bjällra


vind
andas
i

honungslind


tonen är kornet

barnet
bär

i ögonrymd



hoppet sker
genom nålens öga

tigern är
soltråden




detta bär jag med mig
när jag nu dyker in i forsen




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 201 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-04-25 21:10



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Strömmande känsla som berör!
2014-04-26

    ej medlem längre
Bra rakt i genom!
2014-04-26

  Ronny Berk
redan rubriken fyller mig med poesi ; så njutbar i sin, den bär mig till , likaväl som mot ...
2014-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser