Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

man




älskade


i natten ser jag en man

lyfta
kvinnans
spår

kyssa spårens gryning


det är vackert se
innebördsgesten

så länge var hon längtan




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 206 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-04-25 21:19



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Ljuvlig
2014-04-27

  Änglaögon
Vackra rader som berättar så mycket.
2014-04-26

  Lars Hedlin
Stilfull och sensuell! :)
2014-04-26

  Yeppis
Vackert
2014-04-25

  Ronny Berk
så vackert; tycker om att hon var längtan; så länge ...
2014-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser