Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så blå





Sträck ut en hand.
sträck den långt ut,

ut mot månens brand
där sitta de blå

törstiga ensamma
trasiga i väntan på.

Ja i väntan på vadå,

där de flyta omkring,
omkring i din hand.

I din hand av land
i rikedom så .
Hungriga de är
små smulor de får

av denna skärva
så svår
där de gå ensamma
och blå










Prosa av Lars Gullberg
Läst 171 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-08-02 00:17



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
I stor utsträckning
Höger hand som är
Blå,men om den
Vänstra saknas hur
Skall det då gå?
2018-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg