Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En hopplös värld

 

 

Jag är fångad i en själ

ett liv förspillt, bortkastat

för jordisk lycka.

 

En stund av en verklighet 

som bara är en illusion.  

 

Varför blev min lyckliga tillvaro 

förstörd av jordisk krav.

 

Allt var så vackert där

så varför behöva byta

till en dömd värld.

 

Alla är ju ändå bara fångar

i sig själva.

 

Förlorade i en utopi 

om en bättre värld.

 

Vilket hyckleri 

jag har hamnat i!

 




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-04-26 00:33



Bookmark and Share


  anits VIP
Tankeväckande skrivet.
2014-04-26

  Yeppis
Djup tankar,insikt
2014-04-26
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP