Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MEN ÄNDÅ...



Hittade en fyrklöver

Önskade inget

Har allt jag behöver



Köpte en skraplott




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 380 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2014-04-26 08:39



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
En text med glimten i ögat...trevligt...
2014-05-02

  Ninananonia VIP
Gillar :)
2014-04-29

  louisegirl
God tur Marita <3
2014-04-27

  Alicia Stenfors
Möjlighetsgraden var detsamma ändå...
2014-04-26

  Stjärnöga
Underbar humor
och elegans :)

2014-04-26

  LindaBirgitta
Rätt som det är händer det...:)
2014-04-26

    ej medlem längre
Man ska aldrig sluta hoppas!

2014-04-26

    ej medlem längre
Kul, precis som jag läste din dikt satt min fru och skrapade en trisslott. Hon hoppas kunna gå i pension redan i år. Hon får nog gå till jobbet på måndag som det verkar av hennes minspel.

Trevlig helg
Birger
2014-04-26

  Lars Hedlin
Hoppas på tur!
2014-04-26

    ej medlem längre
Ja har du tur, så vinner du inget ;)
2014-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP