Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

minnessten




kvinnan
kom till

ödehuset i skogsdungen



där sjön
av
hävd

kvävdes



jag fann en sten av övervuxen
ramlad knuffad in i glömska
kvedosången steg in




nu sitter jag vid gravstenen
fyller i mitt namn med guld
med sirligpenslar


i tappra försök
älska


den vilken lade minnesstenen
i jord




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 208 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-04-26 18:02



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Vemodigt vackert...
2014-05-02

  Lars Hedlin
Tonar upp med värme
2014-04-27

  Marita Ohlquist VIP
Läste med välbehag.
Får bilder för min inre syn.
2014-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser