Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemligheten

 

 

De gjorde mig delaktig i hemligheten 

gav mig del i det fördolda.

 

Hemligheten blev en del av mitt liv

som jag inte fick dela med någon.

 

Hur kan jag gå vidare

med att veta något som ingen annan gör.

 

För varje dag som går

växer hemligheten med mig.

 

Mer och mer blir den en del av mig.

jag har blivit dess väktare.

 

Vill någon annan veta hemligheten 

måste de söka sig till en annan dimension.

 

Hemligheten är en urgammal sanning

en gång tillgänglig för alla.

 

Idag är jag dess beskyddare 

i morgon är det någon annan.

 

Kanske är det Du!

 

 

 




Fri vers (Fri form) av M M Mannheim VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-04-27 00:40



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint med mycket spänning
i dessa rader.
2014-04-27

  poetryGirl
spännande
2014-04-27
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP