Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET VAR VÄRRE ÄN JAG TRODDE



Tittade i spegeln

Den drog efter andan

och

sprack


Varsamma händer

plockade upp skärvorna

och

mig




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 362 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-04-27 08:15



Bookmark and Share


  bittemi VIP
Smärtsamt vacker text
2014-05-13

  Lehva VIP
Så fint. Och trösterikt.
2014-05-11

  Margareta Wersäll
Så bra, beundrar att du med så få ord får läsaren att dra efter andan!
2014-05-02

  Alicia Stenfors
Det finns mera speglar! Du är unik.
2014-04-30

  Ninananonia VIP
Berörande ord..
2014-04-29

  louisegirl
Berör..
2014-04-27

  louisegirl
Berör..
2014-04-27

  Staffan Nilsson
Jag vet: att se sig själv kan vara riktigt smärtsamt - självbilden kan fara riktigt illa ...
Du har en underbar förmåga att med enkla ord gestalta komplicerade och viktiga frågeställningar.
2014-04-27

  Lars Hedlin
Känsla som berör!
2014-04-27

  Anya VIP
Fin gestaltning om när allt krackelerar. Tur att någon kunde hjälpa till att plocka upp.
2014-04-27

  Stjärnöga
Kärleksfullt
sorgsen men
o så vacker..
andas hopp..
2014-04-27

    ej medlem längre
Du har en vacker själ...
2014-04-27

    ej medlem längre
Tur att du blev upplockad:).Bra denna!
2014-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP