Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÄLSKLINGEN MIN

Var

inte rädd

för min

skull

 

när

resan

börjar

och slutar

 

bär

jag dig

i mitt

hjärta

 

en

talisman

för kärleks

skull

 

jag

vet att

du vill

följa mig

 

rädda

mig från

det

onda

 

vara

balsam

för min

själ

 

tillsammans

är vi

starka

i kärlek

 

Älsklingen din

 




Fri vers (Fri form) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-04-28 09:15



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra framfört!
2014-05-05

  Alicia Stenfors
Vackert om kärlek
2014-04-30

  Margareta Wersäll
Mycken känsla och stor värme i din text!
2014-04-30

  Marita Ohlquist VIP
Ditt hjärta är stort och varmt.
2014-04-28

  Rise Little One
så är det även i en kärleksresa... från början till slutet...
2014-04-28

    ej medlem längre
Så fint skrivet till din vän..
2014-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP