Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Malm


Det finns en man
när han rör vid min arm
hörs en klang som av malm
inifrån benet.
Det är min sentimentalitet
säger han.

Han har alltid kunnat ta
sitt hjärta mellan fingrarna
som ett krusbär och klämma ut det bittersöta.

Det får faktiskt vara nog nu.
Du kan stryka min onda saliv
varsamt från mina läppar.
Jag kupar handen över ditt ryggslut
och din början.




Fri vers av -----
Läst 331 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-04-27 19:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-----
-----