Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En seglats över vatten fram

 

 

Stilla flyter vattnet 

för seglaren ljudlöst fram.

 

Det är en flod

som bär ett liv

till en slutlig hamn.

 

Även om ingen kommer tillbaka 

är det många som seglar dit.

 

Till en hamn vid ett underbart land

där livet väntar vidare färd.

 

Det har alltid längtats dit

en seglats, en flod, ett vatten 

och en hamn vid underbar kust.

 

 




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-04-29 00:00



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
vackert skimrar dina ord
2014-05-01

  anits VIP
Så fint och berörande skrivet.
2014-04-29

    ej medlem längre
Fint diktat...
2014-04-29
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP