Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÄR SNART FLYGFÄRDIG!


Negativa personer

kallar det "gäddhäng".



Jag är positiv

tycker det liknar änglavingar.




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 329 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2014-04-29 08:26



Bookmark and Share


  Lehva VIP
Jag älskar dina humoristiska liknelser. Suveränt:-)
2014-05-11

  ResenärGenomLivet VIP
Det är bra med en positiv inställning till allt...:-)
2014-05-02

  Alicia Stenfors
Du får inte!
2014-04-30

  Lars Hedlin
Yes mycket bra!
2014-04-30

  Ninananonia VIP
Härligt :)
2014-04-29

  Stjärnöga
Underbart vacker
med humor och
elegans..
älskar den.. :)
2014-04-29

  Lars Hedlin
*ler* det var fint beskrivit!
2014-04-29

  Maj-Lis VIP
Tråkigt för dom som är utan "VINGAR"
2014-04-29

    ej medlem längre
Din varma positiva personlighet sprider glädje och leenden omkring sig!
2014-04-29

  Linda CH VIP
Den var bra! Skönt med positiva människor.
2014-04-29

  louisegirl
Haha härligt
mitt i prick ;)
2014-04-29

  Ida-Marianne
Kul... och inte hjälper det att träna änglavingarna med hantlar...
2014-04-29

    ej medlem längre
Visst, du har rätt! Nog liknar det ju mer vingar,
det kanske mest av allt liknar skevningsroder.

Mvh
Birger
2014-04-29

  Ponkla
Roligt bra!
2014-04-29

    ej medlem längre
Det har du rätt i, negativa åsikter ska man inte bry sig om.
2014-04-29

  stig wikman
JUST SÅ
MARITA.

OCH DOM SITTER
PÅ DEJ . ( min ängel ) hm .
2014-04-29

  Nolltillhundra
Hahah, den var himla skoj!
2014-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP