Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i natt jag drömde


i natt

slog jag till
med all kraft

ett slag som träffade klockrent
på båda

var och en för sig

två smällkäftar som gjorde, att det rungade till

i min dröm

jag vaknade

funderade


på vad som hänt
under natten

en uppgörelse från förr


in natt fanns det tid












Fri vers (Fri form) av narcissus
Läst 237 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-04-29 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

narcissus
narcissus