Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slavery2

Jag är en vit neger



föraktad av de vita

betraktad med misstänksamhet

av de svarta



jaha

couldn't care less



sanningen

har ingen hudfärg



Jag har läst trosbekännelsen

så all muslimsk mark

tillhör mig

oavsett vem som för tillfället

kallar sig för Kung



vi har bilen full med slavar

som vi ska släppa fria

I Medina



ja vi har hela jävla Afrika

på lastbilsflaket

och vi är på väg mot gränsen





Övriga genrer av Ali D VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-05-01 08:22



Bookmark and Share


  Nasruddin
Kanon! Har du fler hajj-inspirerade stycken?
2014-05-04

    ej medlem längre
Elsinore:iskt. Punkigt.
2014-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP