Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tisdag, kväll -

Du säger att jag har kalla händer
du säger det varje kväll
när jag kryper närmare
din varma rygg
Ändå: jag vrider kranen till kallt
när jag tvättar ansiktet
efter att ha somnat framför tv:n
Ord ekande tysta
ser du mig nu
när jag faller handlöst




Fri vers (Fri form) av Cathrin M
Läst 326 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-05-01 09:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vilka härliga vardagstexter du skriver Cathrine! Mysig läsning..
2014-05-10

  Lehva VIP
Vilken sorglig, vackert skriven dikt. Tack.
2014-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Cathrin M
Cathrin M