Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förhållningssätt

Från en värld till en annan
Ett rum till en gräns
Jag hoppas det ska upphöra
Ingen chans

Följer alla nyhetssändningar
SVT TV4 Expressen
GP SvD DN
Ibland Aftonbladet
Krigets döda gator
Stridsvagnar och matköer
Medan människor är första linjens offer
Stänger av

Solens cyniska sken
Över min hemstads gator
Jag håller mig stilla i år




Fri vers av Cathrin M
Läst 157 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-04-18 15:31



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Det är skrämmande att ta del av krigets fasor, gör det ändå för att försöka förstå hur det är.
2022-04-18

  Lehva VIP
En stark text som berör.
Det är nog nödvändigt att vila från omvärlden ibland. Och det kan vara tufft nog att hantera den egna vardagen.
2022-04-18

  Larz Gustafsson VIP
Jag följer ingenting.
2022-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Cathrin M
Cathrin M