Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nog om det

Jag önskar jag ville skriva
Om lättsamma saker
Sånt som inte värker
Hela vägen ut

Hundvalpar och alpblommor
Men jag har bara mina ögon
Min smärtsamma hud
Min tända lampa i fönstret

Jag vilar där jag kan
Nog om det




Fri vers av Cathrin M
Läst 153 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-04-22 20:07



Bookmark and Share


  Anya VIP
Din text andas acceptans. Man får vila där man kan. Klokt förhållningssätt....tänker jag.
2022-04-28

  Marita Ohlquist VIP
En tankeväckande text om skrivandet och livet.
Bra avslut.
2022-04-25

  Lehva VIP
Tycker om din text och håller med. Avslutet är talande och pricksäkert: "nog om det".
2022-04-23

    ej medlem längre
kort och få ord
men väldigt starkt
bra skrivet
2022-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Cathrin M
Cathrin M