Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en liten tanke om en evig relation


Mellan mor och son

 

I livets villervalla går du  bort och in och ut

men det fina mellan människor det har inget slut

 

Det oäkta

som var av annan sort

... krymper och går bort

......

Men ner i hjärtat bland det skeva och

det kanske spräckta

finns ofta mera av det sanna och det

äkta

 

Det liknar inte åska eller dån

men är som sanden

mellan strumpan din och tån

Det är

det fina mellan mor och son




Bunden vers av Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-05-01 19:32



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
ditt hjärta nynnar
2014-05-28

  Alva Johnsson VIP
vackert om äkta band
2014-05-02

  Sanna i badet VIP
Varm kärleksfull dikt

Vacker!
2014-05-01

  Sanna i badet VIP
Varm kärleksfull dikt

Vacker!
2014-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Ciralina eller Annmari Nyzell
Ciralina eller Annmari Nyzell VIP