Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jo jag ser det nu..



alla de som finns runt mig, som jag blir hämmad av
alla de som tycker
alla de som säger sig veta

hur jag borde göra

eller inte

har lyssnar på dem
allt för länge

varför


förmodligen dras jag till dem, eller de till mig?

vet inte vilket

försöker förstå

varför jag gör som folk säger..
..varför folk säger till mig vad jag ska göra


plikttrogen, loja och social

blir jag ett lätt offer
för något jag inte vill vara delaktig i









Fri vers av narcissus
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-05-02 00:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

narcissus
narcissus