Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordens makt

 

 

 

Samma gamla ord

bara i annan ordning

ändå har de sådan kraft

de är mäktigare än alla

vapen

 

tänk att jag är betrodd

att hantera dem!




Övriga genrer (Aforism) av Peter G VIP
Läst 439 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-05-02 00:27



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ja vilken gåva eller hur? Fantastiskt!
2021-10-05

  DominiQueen
Så fint och sant, ja en heder, är det och vi kan säkert klura ut ett och annat nytt ord med :-) det är skojsigt...

Ha det gott, LoveBless
DominiQue
2016-04-09

    snöö
Precis så är det. Ord är makt! Med dina få ord fångade du en stor sanning. En sanning både på gott och ont. Och en gåva för den som kan förvalta orden rätt.
2014-05-06

  Maria Sundelin VIP
Ja ord är makt
2014-05-03

  walborg
Blir glad! Bokmärker
2014-05-03

  Carl Mikael Fäldt
Härligt Peter-du påminner mig om gåvan----att som du -hantera makten;)

Underbar text detta!
2014-05-02

    ej medlem längre
Nej!!!

Nu har du missat nåt viktigt.

Man måste ansöka om licens hos ORDningsmyndigheten.

De gör en lämplighetskontroll, urinprov, belastningsregistret....

Och inspekterar förstås så att du har ORDning hemma.
2014-05-02

  Magica VIP
Ja ord är makt.
2014-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Peter G
Peter G VIP