Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lätt att misströsta


när jag ropat efter hjälp



har jag ingen hjälp fått


det sägs att man måste be om hjälp,
men när jag ber om hjälp

upprepade gånger

finns där ingen som hjälper mig,

osynlig förgörs jag och lämnas till mitt öde
varför är det ingen som hjälper mig, när jag ber om hjälp?

först då inser jag

att det är inte ni som ska hjälpa mig, hjälpen finns någon annanstans

för mig att söka.

frågan är bara

VAR?






Fri vers av narcissus
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-02 00:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

narcissus
narcissus