Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mob









Älskade icke-du. Du ofödda och abstrakta. Kanske land långt bortom. Vad vet vi, vi vet allt. Älskade Utomjording, var är du ? Kom, kom och förklara för oss.
Sand förblir sand, i sand kan ingenting växa. Allt blev sand till slut. torrt damm och dis. Ingenting bryter igenom. Om jag kunde höra det eka mellan de miljontals små sandkornen, höra de steg som nerför trappor, de på väg hem. Där hon väntar. Väntar varje kväll som vid ett vattenfall, av tårar, denna flod nedför sin kind. Denna öken som blev kvar.




Prosa av Lars Gullberg
Läst 239 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-05-02 11:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg