Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ekokammare

allt detta trassel
diskmaskinen som tuggar
täcket inte längre
kant i kant med påslakanet
(släckte jag alla bränder? vad finns kvar att göra?)
(03.28, det ska jag komma ihåg)
(funderar över världens orättvisor och mina misstag)'
bussen far förbi utanför
måste orka hela vägen till kvällen




Fri vers av Cathrin M
Läst 313 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-05-02 18:27



Bookmark and Share


  Ananas
Fin dikt med en stark underliggande känsla. Jag tycker särskilt om raderna inom parentes och den allra sista raden.
2015-06-18

  Lehva VIP
Känner igen mig. Tyvärr....:-) Fint skrivet.
2014-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Cathrin M
Cathrin M