Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

av insikt blottade





de samlades i ängen



de
landar i ängen


gässen




hamnarna lägger de av
vilar stilla



innan



dansen anträds




strupsånger fyller äng




var det vår
var det höst



vackernärvaro
var det
är
det



en hand att hålla
i vinterskyars huttrande drag


när värmen lämnar mig när ögonen är blottade av insikt




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 203 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-05-02 20:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackervärdigt i djupstämning
2014-05-04

  Yrre VIP
Ljuvligt inuti mig är orden!
2014-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser