Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lyckan...

 

all kärlek som vi känner

den ger kraft åt barn och vän

och även åt all växtlighet

som får blåa korn och ans


att vårda och att ansa

ger oss flerfaldigt tillbaks

som barn och vänners kärlek

och som rotfrukter från jord


att njuta lottens trevnad

i naturens vackra dal

när barn och vänner samlas

i den milda kvällens ljus

 

(c)tk. 

 




Fri vers av thyra
Läst 263 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-05-02 23:01



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Jätte bra och insiktsfullt!
2014-05-03

  ResenärGenomLivet VIP
Fin text om det som är viktigt...
2014-05-03

  Alva Johnsson VIP

Ja. lyckan har många skepnader
och Du målade en av de vackraste.
2014-05-02
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra