Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från kyrkogården i Olshammar.


De tolv apostlarna

Nio lindar står kvar –
stubbarna efter tre
stensatt gång i mitten
Om sommaren: kronorna böjda mot marken
bryter ännu i grönt
Men om vintern:
halt i leran under stammarna
och längre bort: minneslunden




Fri vers av Cathrin M
Läst 294 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-05-03 09:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cathrin M
Cathrin M