Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den enskilda människans tillvaro i gungning


Eldfängd tillvaro på nätet


Åsiktsmaffian tar för sig
raserar trygghet och integritet

En pöbel utan hjärtan
klampar fram
helt utan hänsyn

Bara för att de anser sig
ha rätt till detta

Att gilla
kan vara väldigt illa




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Jack E. Gladh VIP
Läst 240 gånger
Publicerad 2014-05-03 13:28



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Lodjuret håller med, blott ofullständigt, föregående i som förbigående, kommen tatör
2014-05-08

  Monika A Mirsch VIP
Håller med dig - fastän jag är lite osäker om vad du syftar på...
2014-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST