Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

länkar




askens blad

stigen ur
vinter




snidad av varsamhand




doftar mahogny
ebenholts

elfenbensrosor




låset är
en gåta



nyckeln bär hon

där

vingarna mötas




hon bär en kedja
av guld



mjukt
följer länken

hennes vandring



hon lyssnar till
rytmen



var gång den slår hårt
trasslar sig i knutar


saktar hon
in



hon ler
i visshet av

att


i mitten
av varje ring

andas


liv


så är
tomheten




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 163 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-05-03 16:34



Bookmark and Share


    Om
fin
2014-05-05

  Ninananonia VIP
Berörande bra
2014-05-04

  Lars Hedlin
Varmt at läsa!
2014-05-04

    ej medlem längre
jämn och bra!
2014-05-03

  Marita Ohlquist VIP
Underbart vackert.
Läste med välbehag.
2014-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser