Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
häggen utanför mitt fönster


Lördag morgon 3 maj 2014

 

det är tidig lördag morgon

den första lördagen i maj månad

solen lyser så fint

från en blå himmel

 

det är vindstilla

endast några få molntappar

syns långt där borta

det är två minusgrader

 

knopparna på häggen

blir större för varje dag

utsikten ner mot affären

är nu nästan försvunnen

nu när det grönskar

mer för varje dag

 

fåglarna flyger fram och tillbaka

till fågelbordet

dom behöver mat en kylslagen morgon

som den här

 

det sitter fåglar av många slag

i häggen det finns något för dom

att äta där också

 

det är en lugn och skön morgon

jag njuter av den

med en kopp kaffe

och ett korsord

vid köksbordet

 

 

anits 3 maj 2014




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-05-03 19:22



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Trivsamt.
Men i dag saknar jag påskaftonens värme.
2014-05-08

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2014-05-06

  Bibbi VIP
Applåd!
2014-05-06

  Popangelov VIP
Du skapar ro... fint.
2014-05-04

  Eva Helene VIP
Så vackert i ord och bild!
2014-05-04

  Lars Hedlin
Så fin morgonstund!
2014-05-04

    ej medlem längre
Härliga morgon!
2014-05-04

  Anya VIP
rofyllt och fridfullt. Tyckte särskilt om ordet molntappar. det var nytt för mig.
2014-05-04

  Rosen VIP
Jag kan riktigt se den natursköna bilden du ger mig med dina ord...
Vackra ord
2014-05-03

  ResenärGenomLivet VIP
Fin beskrivning av en vacker morgon...
2014-05-03
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP