Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Födelsedagar

Dagar som den här
Kan inte hejda dess lopp
Maskrosornas prakt

Tolv minuter sen
Förfallet redan börjat
Smutsstänk på rutan

Vad önskar vi mer?
Sjunker bekvämt mot staden
Ja må vi leva




Bunden vers (Haiku) av Cathrin M
Läst 5948 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-05-05 08:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cathrin M
Cathrin M