Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I vår luftballong

 

Vi har bara

varit en dag

 

I saknad

och

längtan

 

Men

har 

känt

 

Kärleken

 

Hand i hand

i våra tankar

 

Snart

svävar vi iväg igen

 

Långt

från tidens ankare

 

Tätt ihop

 

I vår rosa

luftballong

 




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-05-05 09:54



Bookmark and Share


  Nina.H
Svävande upplyftande vacker poesi!
Det är sann kärlek det..
2014-05-07

    ej medlem längre
Kärlek som svävar högt bland molnen - jättefint skrivet..
2014-05-05

  Lars Hedlin
Härligt framfört med känsla!
2014-05-05

  anits VIP
Så fint och kärleksfullt skrivet!
2014-05-05

  Yeppis
Vackert
2014-05-05

    ej medlem längre
Ljuvligt!Raderna vibrerar av känsla!
2014-05-05

  Angel of love
Din lycka strålar vännen <3 så glad!
2014-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP