Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt kändes uthärdligt!

Sen kom du med all värme

Och världen blev genast lite behagligare

 

Allt kändes uthärdligt

Man klarar även lite större känslor

 

Man aktar sig för att halka

För att inte stå där i kylan åter igen

 

Bästa är väl att stå blick stilla

Och bara färdas med tiden

 

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 276 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-05-05 16:32



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
just nu
ser jag en rulltrappa... ibland är det vackert att halka
2014-05-13

  ResenärGenomLivet VIP
Man får ta det lite försiktigt, ja...
2014-05-08

  ULJO
Mycket bra skrivet
2014-05-06

  WyS VIP
Gillar!
2014-05-06

  bittemi VIP
Ja det är nog bäst så. Bra
2014-05-06

  Angel of love
Ta det bara lugnt och flyt med.
2014-05-06

  Stjärnöga
Ja flyt med
tiden och
känslan
och älska
den..
2014-05-06

  anits VIP
Fint skrivet.
2014-05-06

    ej medlem längre
Bara andas in nuet.
2014-05-05

  Maj-Lis VIP
Just så
2014-05-05

  Anya VIP
Bra! Tycker om den accepterande känslan i slutstrofen. Talande!
2014-05-05

  louisegirl
Man ska färdas i tiden..
Bra!
2014-05-05

  Marita Ohlquist VIP
Man kan gå försiktigt.
2014-05-05

  Federico Romano
Eller halka mindre, saker har tendens att poppa upp..
2014-05-05

    ej medlem längre
Just så...färdas med tiden!
2014-05-05

  bumerang
Oj, hur ska det gå till?
Du som färdas så bra med dina känslor.
2014-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin