Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tre på hundra

Tre på hundra

vad blir oddsen på det

någon annan får räkna


jag är för trött


så in I helvetes trött

på denna sjukdoms

förvridna ansikte


jag vet inte längre

om det är du

eller jag

som slår sönder inredningen


medan kvinnan och barnen

hukar under bordet


Nu

rusar poliserna in

med dragna vapen

och skriker:

lägg dig ner på golvet !


Men vi är redan döda

hela lägenheten

är full av lik


allt är trasigt

slaget I spillror


och blodet

har stänkt ner

de vita spetsgardinerna

hon visslande

hängde upp

en tidig sommarmorgon


Och ja

döden är en befrielse

en sista

djup suck

från helvetet











Övriga genrer av Ali D VIP
Läst 177 gånger
Publicerad 2014-05-05 23:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP