Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kropparna

Ja

jag var rädd

att ni skulle lämna mig

ensam

igen

med allt

ansvar

ni lade I mitt knä


som ett barn

inte rimligen kan bära



så jag dumpade

det förflutna I havet


jag

som inte ens kunde simma

skickade ni ut

för att hämta

de överlevande


ert mod räckte inte till


men det var inte jag

som lämnade dem I sticket


medan de andra barnen

lekte vid stranden

drev jag omkring

och drog upp kroppar

I båten


nej det är inte jag

som är är rädd för döden

det är ni


och de döda

är inte mitt ansvar


jag svär mig fri











Övriga genrer av Ali D VIP
Läst 141 gånger
Publicerad 2014-05-06 06:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP