Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tvåminuterstext. Jag vet inte riktigt.


vinterbarn

jag är röken som stiger ur skorstenarna om vintermorgnarna

jag är snöflingorna som kraschar mot asfalten

jag är spetsarna på istapparna som pryder taken

jag är den svidande känslan i halsen när du andas in för fort i minusgrader

jag är hypotermin som sprider sig i dina fingrar

jag är vinter
jag är vacker
jag är dödlig




Fri vers (Fri form) av Afterthought
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-06 13:43



Bookmark and Share


  Staffan Nilsson
Tro det eller ej: jag är också vinterbarn.
Vinter är vila - inte död.
Vacker vila.
2014-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Afterthought
Afterthought