Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är

Tanken om allt är så konstig...
Det som händer det händer men man vet inte varför...
Kanske får man en insikt dagen efter eller om man har oturett sekel senare.
Dagen rör sig framåt och jag med den...
Vad som händer det är någpot jag får bekymra mig om sen...
Lutar mig tillbaks och tar det för vad det är...
Framtiden kan kanske vara där...
Men just nu...
Är jag nöjd med att jag är...




Prosa av Bumpen
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-05-06 19:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bumpen