Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingenting

Kämpar o sliter…
Men det gör mig ingenting…
Jag vet vad jag är o ingen kan ta det ifrån mig…
Ingen ska komma o säga vad det är som gör mig till den jag är…
Det är jag som gör det…
Jag o mina känslor…
Det jag ser i livet är det jag tycker är viktig…
O jag lovar eder…
Det jag ser är oerhört vackert…




Fri vers av Bumpen
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-05-09 08:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bumpen