Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himmelska fröjder





ett glödande hjärta

brinner av åtrå



blommors härlighet

drömmar av trånad



ett värkande bröst

pulserar av lust



paradisfåglars sång

lycksalighets rus



evig är min kärlek

älskar dig oändligt




likt Universums gränser

så är min kärlek

aldrig kan den ta slut





Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-06 22:01



Bookmark and Share


  S-E Forslin/same
TummenuppGRATTIIIS!!!!!!!!!!!!!!!!
2016-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP